Nok en gang ble mange tatt for ulovlig kjøring i kollektivfeltet på E18-strekningen.
Nok en gang ble mange tatt for ulovlig kjøring i kollektivfeltet på E18-strekningen.

Stilte seg opp ved samme kollektivfelt for andre dag på rad – det ga resultat

Politiet fikk god uttelling da de gjennomførte trafikkontroll med fokus på ulovlig kjøring i kollektivfeltet på samme vei to ganger på rad.

Publisert

Mandag kunne Oslo politidistrikt i en oppdatering melde at syv personer fikk forenklet forelegg for ulovlig kollektivfeltkjøring på E18, nærmere bestemt Mosseveien. Et fåtall ble også anmeldt for forholdet.

Tirsdag morgen var Mosseveien nok en gang politiets utvalgte sted for kontroll av denne typen ulovlig kjøring i feltet hovedsakelig forbeholdt buss og drosje. Tallet på antall sjåfører som ble tatt, viste over en tredobling fra dagen i forveien, ifølge politiets operasjonssentral.

Etter kontrollen i innegående kollektivfelt var avholdt tirsdag morgen, var det nemlig blitt skrevet ut intet mindre enn 24 forenklede forelegg for ulovlig kjøring.

Forelegget er på 7800 kroner. Oslo-bilister i kollektivfeltet har med det sørget for solide inntekter til statskassen. I sum utgjør de totalt 31 forenklende foreleggene for ulovlig kollektivfeltkjøring de siste par dagene 241.800 kroner.

Powered by Labrador CMS