— Vi fikk melding via AMK klokken 00.50 om at en person ikke var sett på cirka 20 minutter, opplyser politiet.

Kritisk for person hentet opp av sjøen ved Munch brygge i Bjørvika i natt

— Dykkerne kom raskt til Munch brygge i Bjørvika og lokaliserte vedkommende som ble tatt opp. Personen er kritisk skadd, opplyste politiet natt til i dag.

Publisert

En person ble natt til torsdag hentet opp av sjøen ved Munch brygge i Bjørvika. Vedkommende er sendt til sykehus med kritiske skader.

— Vi fikk melding via AMK klokken 00.50 om at en person ikke var sett på cirka 20 minutter. En person er hentet opp av vannet av brannvesenets dykkere, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til VG.

Også en redningsskøyte ble sendt til stedet, skriver avisen.

Pårørende ikke varslet

Ved totiden opplyser politiet til NTB at personen er sendt til Ullevål sykehus etter at det først ble utført livreddende førstehjelp på stedet.

— Dykkerne kom raskt til stedet og lokaliserte vedkommende som ble tatt opp. Personen er kritisk skadd. Ettersom pårørende ennå ikke er varslet ønsker vi ikke å gå ut med mer informasjon om vedkommende, sier Engeseth til NTB.

Politiet foretar vitneavhør av personene som var til stede, og de får også hjelp av helsepersonell.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS