Politiet på plass ved moskéen i Åkerbergveien. — Da vi kom til stedet, viste det seg at den ene parten hadde fått bitt av en finger, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Kvinne fikk finger bitt av i slagsmål i moské på Tøyen

En kvinne i 30-årene fikk bitt av en finger i et slagsmål med en kvinne i 50-årene i en moské i Åkebergveien i Oslo søndag ettermiddag.

Publisert

Den fornærmede kvinnen ble kjørt til legevakta, mens kvinnen i 50-årene ble pågrepet og satt arresten etter hendelsen. Kvinnen er siktet for kroppsskade.

Slagsmålet skjedde inne i moskeen Tawfiiq Islamsk senter.

– Vi fikk melding om at en kvinne blødde mye fra en hånd og hadde vært bevisstløs. Da vi kom til stedet, viste det seg at den ene parten hadde fått bitt av en finger, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Fingeren ble funnet

Operasjonslederen forteller at det var kaotisk på stedet da politiet ankom, men at fingeren etter noe leting ble funnet.

Hendelsesforløpet og relasjonen mellom de to kvinnene var søndag kveld ikke kjent.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 17.34 søndag ettermiddag. Ved 19-tiden var politiet fremdeles ved moskeen for å avhøre vitner. Mistenkte blir sittende i arrest i påvente av avhør, opplyser Engeseth til NTB.

Tawfiiq Islamsk senter er ifølge Wikipedia Norges største enkeltstående moské. Den ble grunnlagt av norsksomaliere.

Powered by Labrador CMS