Åpningsutstillingen på VI, VII inneholder skulpturer og malerier av de to amerikanske kunstnerne Landon Metz og Eva LeWitt.

En kunstoase er i ferd med å etablere seg rundt nye Munch. Tre gallerier har nylig åpnet

Galleriene ligger ved vannkunsten i Operagata i Bjørvika og har fått navnene Kösk, QSPA og VI, VII. Dronning Sonja er blant kunstnerne. – Jeg er imponert over kvaliteten og variasjonen.

Publisert

I Bjørvika, ved nye Munch, har flere nye gallerier åpnet. Galleriet Kösk stiller ut moderne kunst fra eksepsjonelle og unge kunstnere.

For tiden er galleriet aktuelt med fotoutstillingen «Et annet sted enn her», med norske Thyra Dragseth (NO), svenske Erik Gustafsson og danske Minh Ngoc Nguyen.

Galleriet Kösk.

Neste utstilling heter «Off The Wall» og består av mindre verk fra drøyt 20 norske kunstnere.

– Imponert

Galleriet QSPA stiller ut Dronning Sonjas kunst i utstillingen «North South East West».

Dronning Sonjas grafikk stilles ut på QSPA.

Bak galleriet VI, VII står Esperanza Rosales, fra New York. Åpningsutstillingen inneholder skulpturer og malerier av de to amerikanske kunstnerne Landon Metz og Eva LeWitt.

Inne på VI, VII vil du finne skulpturer og malerier.

– Jeg er imponert over kvaliteten og variasjonen. Det har overgått alle mine veldig høye forventninger, sier Caroline Krefting, prosjektleder for Oslobukta.

Caroline Krefting er prosjektleder for det nye området.

Også Operaen har åpnet sin egen pop-Up i inne ved vannkunsten i Operagata. De inviterer til å oppleve produksjonen «behind the scenes». I sommer møter man menneskene som jobber med kulisser, kostymer og produksjon av den ikoniske Nøtteknekkeren her.

Operaen inviterer til å oppleve produksjonen «behind the scenes i sin nye pop up.
Powered by Labrador CMS