Keeper Guro Pettersen holdt nullen da Vålerenga rullet over Avaldsnes.
Keeper Guro Pettersen holdt nullen da Vålerenga rullet over Avaldsnes.

Vålerenga damer kjørte over Avaldsnes

Avaldsnes fikk det tøft hjemme mot Vålerenga og gikk på sitt tiende strake tap da gjestene vant 3-0. Røa fikk det tøft mot Lillestrøm. Og Lyn spilte en viktig kamp mot Arna-Bjørnar.

Publisert

Olaug Tvedten scoret kampens første med en kanonkule, Camilla Huseby doblet ledelsen på en corner før Elise Thorsnes scoret kampens tredje mål på en straffe.

Vålerenga har tatt et godt grep om 3.-plassen i Toppserien og har 12 poeng ned til Stabæk på plassen bak. Avaldsnes på sin side ligger på 9.- og nest sisteplass med sju fattige poeng på 16 kamper.

Lillestrøm slo Røa

Lillestrøm hadde også full kontroll da de gjestet Røa søndag ettermiddag. Emma Stølen Godø (to mål) og Irene Dirdal scoret gjestenes tre mål i 3-0-seieren.

«Kanarifuglene» kjemper en hard kamp om å komme blant de fire beste og sikre sluttspill i Toppserien. De ligger nå på 6.-plass med 22 poeng, to bak Stabæk på 4.-plass. De har riktignok en kamp mindre spilt.

Lyn mot Arna-Bjørnar

Lyn, som ligger på plassen foran Lillestrøm, er også for virkelig med i kampen om sluttspill. Oslo-klubben tok ledelsen hjemme mot Arna-Bjørnar da Kristin Holmen pirket ballen i mål etter 32 minutter.

Dessverre for Lyn kom gjestene seg raskt inn i kampen igjen da Yuuka Kurosaki utlignet på en nydelig kontring. Dermed endte kampen 1-1 hjemme på Kringsjå kunstgress.

Hard kamp om toppen

Etter at Brann avga poeng hjemme mot Stabæk lørdag, er Rosenborg kun tre poeng bak serielederne etter 17 serierunder.

Brann møter Lillestrøm hjemme i Bergen i siste serierunde, mens Rosenborg møter Lyn borte i Oslo.

Powered by Labrador CMS