Ungdommene som blir ansatt i Kultursommerjobb på St.Hanshaugen får spille musikk og opptre for folk i byen.

Bestill din egen gratis bakgårdskonsert: Ungdommene fra St. Hanshaugen kommer og spiller for deg i sommerjobben sin

Bor du i bydel St.Hanshaugen eller bydel Frogner og ønsker deg en privat konsertopplevelse som du kan dele med naboene dine i bakgården? Her er løsningen.

Publisert

For fjerde året på rad arrangerer bydel St.Hanshaugen braksuksessen Kultursommerjobb for ungdom. Og med en deilig sommer i anmarsj, lysere tider og hyggelig liv i gatene, vil årets ungdommer by på noe helt spesielt.

Skaper flotte sommeropplevelser

Kultursommerjobb på St. Hanshaugen gir ungdommer i alderen 14-19 år morsomme og fine arbeidserfaringer, samtidig som ungdommene skaper kule kulturopplevelser til byrommet i løpet av sommeren.

I fjor bidro ungdommene blant annet med hip hop-opptredener ute, gatekunst og dekorering av friveggen foran scenen i Kristparken, organiserte aktiviteter og leker for mindre barn ute, samt gjorde gateintervjuer og lagde foto-portretter av folk i byen.

Med dyp, fløyelsmyk stemme rappet hip-hop-talentet NUH for publikum i Kristparken i fjor.

Slik gjør du det

I år ønsker ungdommene å flytte musikkopplevelsene rett hjem til folk, og vil varte opp med svingende toner rett i bakgården din.

Dersom du bor i bydel St.Hanshaugen eller bydel Frogner, har en bakgård med plass til en gjeng kule unge musikere, og ønsker deg en aldri så liten musikalsk opplevelse med dine kjære naboer, er løsningen her.

Alt du behøver å gjøre er å fylle ut et skjema via denne linken, så vil Kultursommerjobb ta kontakt for å avtale nærmere.

La tonene fylle fellesarealene

I skjemaet blir du blant annet bedt om å fylle ut navn på borettslag eller sameiet du bor i, om du har en bakgård eller et lite fellesområde til bruk, og hvor mange naboer som potensielt vil ha glede av arrangementet.

Det er ikke mye som skal til for å få en flott musikalsk opplevelse rett hjem på døra i år. Ungdommene vil gjerne spille i bakgården din.

For å fylle ut skjemaet må du ha fullmakt fra styret i ditt borettslag eller sameie. Sitter du i styret må du ta opp saken med de andre styremedlemmene. Sitter du ikke i styret, må du ta kontakt og be styret diskutere tilbudet.

Bakgårdskonsertene vil foregå i uke 26 og 27.

Powered by Labrador CMS