Øyvind Thorsell blir anerkjent som en god leder, et godt forbilde og et medmenneske i et tøft år.

Øyvind (41) fra Narvesen på Continental-hjørnet er kåret til Årets kjøpmann i Narvesen

– Det har vært et spesielt år, og derfor har årets kjøpmenn gjort seg ekstra fortjent til prisen. Øyvind Thorsell har vist et unikt lederskap i utfordrende tider og vært en positiv inspirator i både med- og motgang.

Publisert

Prisen er en anerkjennelse av godt lederskap, gode resultater og evne til å skape god kultur.

Juryens begrunner prisen på denne måten: «Årets kjøpmann i Narvesen har gjennom mange år prestert på et svært høyt nivå. Det er alltid god stemning i butikken, og kjøpmannen og hans team har noen av de mest lojale kundene i hele Norge. Butikken er berømt for sitt utvalg og sitt bakverk!

Under Øyvind Thorsells ledelse har butikken vært et flaggskip i kjeden i en årrekke. Gjennom hardt arbeid er en svært systematisk, energisk og motiverende leder mye av årsaken til at ansatte og kunder trives svært godt i denne butikken. Alltid løpende til stede og gjennomfører med imponerende kunnskap og entusiasme»

På hjørnet av Continental-bygget ligger årets Narvesen-kiosk.

Unikt lederskap

– Det har vært et spesielt år. Derfor har årets kjøpmenn gjort seg ekstra fortjent til prisen. Han har vist et unikt lederskap i utfordrende tider og har vært positive inspiratorer i både med- og motgang, sier Kenneth C. Olsen, administrerende direktør i Reitan Convenience Norway, i en pressemelding.

Det er sterk konkurranse om prisen. – Vinneren er dypt respekterte i vår organisasjon. Han har en ekstrem serviceinnstilling overfor kundene, og du får virkelig lyst til å handle i butikken. Ikke minst er han et godt forbilde, ikke bare som leder, men også som medmenneske og kollega i året som gikk, sier Olsen.

Powered by Labrador CMS