I en leilighet på Torshov skal en mann ha blitt holdt fanget mot sin vilje i 48 timer, inntil politiet gjennomførte en aksjon 1. januar. Her et bilde fra et snøkledd Torshov første nyttårsdag tatt uavhengig av hendelsen.

Mann holdt fanget i Torshov-leilighet i to døgn – flere personer som var til stede ikke identifisert

– Saken er høyt prioritert hos politiet, sier politiadvokaten. 

Publisert

Politiet gjennomførte, som tidligere omtalt, mandag en politiaksjon på Torshov og pågrep to personer i forbindelse med en voldshendelse.

– Omkring klokken 12.20 den 1. januar fikk politiet melding om at en mann skal ha blitt holdt tilbake mot sin vilje på en adresse på Torshov, opplyser politiadvokat Cathrine Sannes i Oslo politidistrikt til VårtOslo tirsdag ettermiddag.

Da politiet aksjonerte mot leiligheten etter meldingen om den mulige frihetsberøvelsen, ble to menn pågrepet.

Sammen med fornærmede

– Politiet aksjonerte mot adressen og pågrep to menn som befant seg der sammen med fornærmede. Fornærmede fremsto som lettere skadet og ble kjørt til legevakten, utdyper politiadvokaten.

– Ifølge fornærmede ble han holdt i leiligheten i 48 timer. Det skal ha vært flere personer til stede i leiligheten som politiet ikke har identifisert ennå, sier Sannes som understreker at politiet har fokus på den videre etterforskningen.

– Saken er høyt prioritert hos politiet. Vi jobber med avhør og tekniske undersøkelser i saken, legger hun til.

Norske statsborgere i 20-årene

De to pågrepne er norske statsborgere i 20-årene. 

Begge ble tirsdag ettermiddag fremstilt for fengslig, den ene som kontorforretning uten partenes tilstedeværelse.

Dette resulterte i fire ukers varetektsfengsling for de to mennene i 20-årene som er siktet for å ha bortført en mann på Torshov, ifølge NRK.

Marius Dietrichson er oppnevnt som forsvarer for den ene siktede og Frida Erstein for den andre.



Powered by Labrador CMS