Manglerud Stars gode keeper, Mitch Gillam, er en av fire utenlandske spillere som nå fristillilles på grunn av pengemangel i klubben.

Økonomisk krise i Manglerud Star. Klubben fristiller fire utenlandske spillere

Manglerud Star har over lengre tid slitt tungt både sportslig og økonomisk. Søndag velger ishockeyklubbens styre å fristille fire utenlandske spillere. — Vi må kutte kostnader, sier MS-styreleder Henning Thoresen.

Publisert

De fire spillerne som nå fristilles er Mitch Gillam, Darien Craighead, Parker Bowles og Jonathan Racine.

Ifølge klubben har de fire spilt sin siste kamp. Det var senest i går, lørdag, da Manglerud gikk på et 3-7-tap hjemme mot Ringerike Panthers.

— Sviktende publikum og få sponsorer

— Vi har hatt noen tunge uker økonomisk og sportslig i Manglerud Star Ishockey Elite hvor styret har jobbet med en plan på å finne kortsiktige og langsiktige løsninger for klubben, skriver styreleder Henning Thoresen på klubbens hjemmeside søndag.

— Med sviktende publikum og få sponsorer har ikke satsingen vi la til grunn for sesongen gitt oss den økonomiske og sportslige effekten vi hadde håpet på, og vi må nå derfor igangsette en plan for å kutte kostnader, skriver Thoresen.

Manglerud Star ligger som nummer åtte på tabellen i eliteserien i ishockey. Oslo-klubben har kun vunnet én av sine ti siste seriekamper.

Powered by Labrador CMS