Legendariske Deep Purple kommer til Tons of Rock på Ekeberg i 2022

Publikumsfavorittene Faith No More, Bring Me The Horizon, Five Finger Death Punch og legendene Deep Purple kommer til Norges største festival på Ekeberg neste sommer.

Publisert

Tidligere er det bekreftet at de britiske storbandet Iron Maiden vender tilbake til Oslo. I dag ble det bekreftet at også et av deres store inspirasjonskilder Deep Purple kommer til Tons of Rock 2022.

– I 2019 bestemte vi oss for å overgå til de grader i 2020, og videre i 2021. Verden ville det annerledes, men for hver eneste nedtur vi og vårt publikum har hatt, bestemte vi oss for at vi skal makse opplevelsen enda mer når vi igjen kan samles. Med dagens enorme slipp og Maiden på plass fra før, så er vi overbevist om at vi skrur forventningene enda høyere og gjør ventetiden verdt å vente, sier bookingansvarlig Jarle Kvåle.

Legender og publikumsfavoritter

Tons of Rock 2022 blir Norges største festival, med tre dager for rockere og musikkelskere i alle aldre. 2022-festivalen på Ekeberg forventer 25 000 solgte billetter pr dag.

Tons of rock anslår at 75.000 publikummere vil slippe inn på festivalen i 2022.

Ingen band har vel inspirert flere rockere og skapt flere gitarister enn Deep Purple med deres hit Smoke on the water. Bandet er en av rockens virkelige ikoner. Sammen med Iron Maiden som igjennom sin karriere har solgt over 100 millioner album og inspirert band fra flere generasjoner.

– Iron Maiden sin ikoniske logo er enhver festival sin hårete drøm om å plassere øverst, sier Jarle Kvåle.

Powered by Labrador CMS