Nå kommer det første store slippet fra Tons of Rock i sommer.
Nå kommer det første store slippet fra Tons of Rock i sommer.

Pantera til Tons of Rock. For første gang i Norge på 23 år

– Pantera på Tons i Oslo er en drøm vi nesten ikke trodde på selv. Vi lover at dette kun er starten og at 2023 blir en festival for minneboka, sier daglig leder og booking ansvarlig, Jarle Kvåle.

Publisert

I dag slippes endelig de første navnene til Tons of Rock 2023, inkludert noen av headlinerne.

Svenske Ghost har hatt en rekordvekst som man ikke har sett av et band på flere tiår. Bandet favner generasjoner av rockefans og topper nå festivaler verden over. I juni topper de Tons of Rock-plakaten i Oslo sammen med legendariske Pantera som spiller sin første eksklusive konsert i Norge på 23 år.

Blant andre storband er franske Gojira og amerikanske Clutch. Sistnevnte spilte nettopp for en utsolgt Jarle Kvåle Sentrum scene.

Lyst på en gjenhør med veteranene i Stage Dolls? Det kan du i sommer.
Lyst på en gjenhør med veteranene i Stage Dolls? Det kan du i sommer.

Norske rockelegender

– Det er få navn som har en like voldsom og dramatisk historie som våre egne svartmetall-legender i Mayhem, og de opptrer med sin eneste opptreden i Norge i 2023 på Tons of Rock, sier Jarle Kvåle.

Polske Behemoth returnerer etter en maktdemonstrasjon på Sentum Scene, en konsert som var utsolgt måneder i forveien. Og apropos norske rockelegender, er også Stage Dolls klare med en hitparade på Ekebergsletta.

Honningbarna er gode live.
Honningbarna er gode live.

Norges beste liveband

Fra hjemlandet stiller også Honningbarna, ofte blir omtalt som Norges beste liveband.

Komplett oversikt over de første navnene som er meldt klare til Tons of Rock 2023: Ghost, Pantera, Behemoth, Clutch, Gojira, TNT, Powerwolf, Mayhem, Stage Dolls, Honningbarna, Avatar, Spiritbox, Voivod, The Good The Bad and The Zugly og Brenn.

Powered by Labrador CMS