Høyre-leder og Brann-supporter Erna Solberg kunne smile fornøyd etter kampen mot KFUM Oslo på Ekeberg.

Erna med Brann-skjerf da KFUM tok i mot bergenslaget på Ekeberg

Høyre-leder og bergenser Erna Solberg var vitne til at favorittlaget Brann lenge lå an til uavgjort mot KFUM Oslo. Men så rant målene inn på Kåffas hjemmebane på Ekeberg.

Målene satt løst for Brann i sluttminuttene på Ekeberg. KFUM måtte spille over kvarter med ti mann, og da ble det for tøft å holde på 1-1.

Aune Selland Heggebø stanget gjestene fra Bergen i ledelsen i det 80. minutt, mens Niklas Castro økte den med et kremmerhus kort tid etter.

— Åpnet seg etter det røde kortet

Samme mann la på Branns fjerde nettkjenning, og på overtid kom også den femte ved innbytter Niklas Jensen Wassberg.

Høyre-leder og tidligere statsminister Erna Solberg var blant de frammøtte Brann-supporterne på arenaen.

— Den satt langt inne, men det åpnet seg veldig da de fikk det røde kortet. Vi scoret og kjørte over dem. Utrolig deilig å vinne, sa Castro til Discovery etter å ha gjort sine første Brann-scoringer etter overgangen fra Aalesund.

Branns Felix Horn Myhre mellom KFUMs Keivan Ghaedamini t.v. og Moussa Njie på KFUM Arena. Bergenserne var til slutt for sterke for oslolaget.

Moussa Njie dunket KFUM i føringen på overtid før pause. Han fikk ballen etter en Brann-blokkering og scoret enkelt. Oslo-laget la bak seg en solid omgang, men tidlig etter sidebytte ble Brann servert muligheten til å utligne.

— Gjør en god kamp frem til 1-1

Jonas Vatne Brauti så Svenn Crone snappe ballen etter målvaktens elendige forsøk på å skjerme ut ballen. 1-1 ble satt inn på åpent mål.

20 minutter senere ble KFUM redusert til ti mann. Momodou Lion Njie måtte gå av banen for to gule kort.

— Det er utslagsgivende at vi får et rødt kort, men vi trenger ikke ramle sammen på den måten. Det er kanskje det mest skuffende. Vi gjorde en veldig god kamp fram til 1-1, og da er det merkelig å sitte igjen med en følelse av å bli knust 1-5, sa KFUM-trener Jørgen Isnes etterpå.

Brann ligger på tredjeplass med elleve poeng. Tabellen toppes av Mjøndalen med 16 poeng og én kamp mer spilt enn rivalene i toppen.