Grorudtrener Eirik Kjønø kunne smile ved pause. Hans 11 utvalgte rystet Ranheim og ledet 3-1 da kampen var halvspilt.

Nykomling Grorud sjokkerte Ranheim - ledet 3-1 ved pause

Nyopprykkede Grorud vartet opp med flere flotte mål i første omgang borte mot Ranheim. Men etter hvilen fikk oslolaget problemer.

Grorud sjokkerte trønderne med 3-1-ledelse til pause etter flott målgivende og scoring av Preben Mankovitz, men hjemmelaget klarte å hale i land 5-3-seier på overtid.

For etter at Mankovitz først hadde slått en flott målgivende til Nikolai Hristov og selv lagt på til 3-1 før pause, snudde Ranheim kampen etter hvilen.

Tross tap har Grorud imponert

Først scoret Ivar Sollie Rønning før Erik Tønne skrudde inn et frispark kvarteret før slutt. På overtid sørget Michael Karlsen (straffe) og Mads Reginiussen for tre poeng for trønderne.

Dermed ble det sesongens andre tap for Grorud som også yppet seg i serieåpningen mot Lillestrøm. Tap mot to lag fra fjorårets eliteserie er som ventet, men Grorud har vist at det har noe å gjøre i 1. divisjon i debutsesongen.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.