Politiet rykket ut til Schæffersgate på Grünerløkka og fant fire ungdommer på badet i en uferdig leilighet. To var i besittelse av narkotika.

Tok narkotika på badet i en leilighet under oppføring på en byggeplass på Grünerløkka

Fire ungdommer fra Oslo ble anmeldt og bortvist etter å ha tatt seg inn på en byggeplass i Schæffersgate på Grünerløkka rett etter midnatt.

Publisert

Politipatruljen som rykket ut til byggeplassen traff fire ungdommer fra 16 til 19 år. De hadde tatt seg inn i en leilighet under oppføring, og inn på badet i leiligheten. To av ungdommene var i besittelse av mindre mengder narkotika.

— Fortsatt straffbart å besitte narkotika

— Det er ikke så mye mer å si enn at fire unge menn hadde tatt narkotika mens de var der. Alle fire ble anmeldt for urettmessig adgang og bortvist fra stedet. De er hjemmeværende i byen, sier operasjonsleder Per Ivar Iversen ved oslopolitiets operasjonssentral.

Politiet melder på Twitter at en av ungdommene mente å ha lest i aviser at det nå var lovlig å være i besittelse av mindre mengder narkotika.

«Dette stemmer ikke. Det er fortsatt ulovlig og er fortsatt straffbart», skriver politiet.

Trøbbel i Problemveien

Ved tretiden natt til i dag avsluttet politiet dessuten en studentfest i Problemveien på Blindern. Elleve festdeltagere er anmeldt for brudd på smittevernregler.

Festen ble ifølge politiet avholdt i et fellesareale, antakelig i en studentbolig eller på et studenthjem med flere boenheter.

Powered by Labrador CMS