– Jeg gjorde dette fordi jeg ønsket å sende en hilsen til våre ansatte som ikke har vært innom kontoret siden mars, sier Tommy Maczim.

– HOLD UT! VI SEES SNART ❤️skrev Tommy (35) til sine kolleger

– Vi har nesten glemt hvordan å omgås andre mennesker. Jeg gleder meg til å klappe folk på skuldra å si «godt jobbet» «Stå på» «Du er rå». Det kan ikke komme fort nok! mener Tommy (35).

Publisert

Tommy Maczim i firmaet Salto film og fjernsyn håper at kollegene kan møtes igjen til sommeren, om de bare holder ut. I Ringnes-bygget, øverst på Grünerløkka.

– Jeg gjorde dette fordi jeg ønsket å sende en hilsen til våre ansatte som ikke har vært innom kontoret siden mars. Det er så lenge siden vi har sett hverandre fysisk, og jeg tror alle begynner å kjenne veldig på det nå.

Minner kollegene på bedre tider

– Om jeg kan gjøre noe som kan få frem et lite smil hos de flinke folka i Salto, som nå følger retningslinjer og holder seg hjemme, måker jeg gjerne litt snø og minner dem på bedre tider! Kanskje vi sitter her til sommeren og ser hverandre i øynene, klapper hverandre på skuldrene og har en sosial arbeidsplass å gå til, sier den daglige lederen.

Det nærmer ett år siden Norge stengte ned, og oslofolk ble beordret til å være hjemme. I denne perioden har de fleste ansatte i Salto holdt seg på hjemmekontoret.

Her er Tommy fra terrassen budskapet til kollegene ble skrevet.

– Nå nærmer vi oss en løsning som kan gjøre at vi snart kan møtes igjen, om vi bare holder ut litt til.

– Vi skal le og ta vare på hverandre

Budskapet Tommy skrev i snøen var: – HOLD UT! Vi sees snart ❤️

Budskapet er skrevet på jobbterrassen til Tommy og kollegene.

– Her sitter vi nesten hver sommerdag og spiser god lunsj, snakker om ideer, vi ler og nyter livet sammen, vi ser hverandre som mennesker skal! Nå er det bare bedre tider i vente. Vi skal snart tilbake! Vi skal le, vi skal drodle, vi skal utvikle og vi skal bli enda bedre på å ta vare på hverandre.

– Jeg gleder meg til å se folk i øynene og si hvor flinke de er, hvor bra de er, sier Tommy Maczim.

Gleder seg til å se folk i øynene

– Vi har mye å rydde opp i. Vi har nesten glemt hvordan vi skal omgås andre mennesker. Jeg gleder meg til å klappe folk på skuldra å si «godt jobbet» «Stå på» «Du er rå». Det kan ikke komme fort nok!

Tommy vet hva han gleder seg aller mest til:

– Jeg gleder meg til å se folk i øynene og si hvor flinke de er, hvor bra de er og hvor stolt jeg er av at de jobber hos oss i Salto!

Powered by Labrador CMS