Håkan Hellstrøm fra sin konsert i Oslo Spektrum i 2016. Til neste år er han tilbake i byen.

Den svenske superstjernen Håkan Hellström avslutter Øya neste år. – Vi gleder oss voldsomt

Fredag 11. august kommer Nordens absolutt største liveartist til Tøyenparken for å avslutte kvelden. Dette blir Håkan Hellströms første konsert her i landet siden 2017 og den eneste han spiller i Norge til neste år.

Publisert

– Vi gleder oss voldsomt til å for første gang få besøk av Nordens største liveattraksjon i Tøyenparken. Håkan Hellströms grep om publikum er unikt og sånn har det vært gjennom hele hans karriere. Vi vet det er mange som gleder seg til en følelsesladd og energisk konsert, med en imponerende rekke moderne slagere. Når han kommer tilbake til Øya er det tolv år siden sist han toppet plakaten vår, sier PR-sjef Jonas Prangerød i en pressemelding.

Slagere på rekke og rad

Etter å ha vært med i bandene Honey Is Cool (med Karin Dreijer) og Broder Daniel, slo Hellström umiddelbart igjennom som soloartist med albumet Känn ingen sorg för mig Göteborg i 2000. På kort tid ble han superstjerne både i Sverige og Norge.

Hellström fra sist han sang under Øyafestivalen, i 2011.

På vår side av grensa har både Det är så jag säger det (2002), 2 steg från Paradise (2010) og Det kommer aldrig va över för mig (2013) vært inne på albumlistas topp fem. Foreløpig siste utgivelse er Rampljus, som kom oppdelt i to porsjoner i 2020, og viste en artist som fortsatt leverer på høyeste nivå.

Fantastisk liveartist

I år fylte Hellström fotballstadionet Ullevi i hjembyen Göteborg hele fire ganger med til sammen omtrent 280.000 publikummere, så vi kan se fram til en artist som er i verdenseliten når det gjelder å bevege et stort publikum.

– Hellström er en fantastisk liveartist, med et hengivent publikum. Etter lang utsettelse på grunn av pandemien fikk han i august 2022 endelig gjennomført sine fire planlagte Ullevi-konserter, med et totalt besøk på omtrent 280 000. Dette viser hva slags posisjon han har i hjemlandet. Håkan Hellström er et etablert fenomen på toppen av pallen i skandinavisk pop, sier PR-sjef Prangerød.

Powered by Labrador CMS