Den tidligere Vålerenga-spilleren Lars Erik Francke-Enersen skal framover spille for Grüner.

Grüner hockey har ikke vunnet på to måneder. Nå henter de forsterkninger fra Lørenskog

I romjula skal skjebnen til sluttspillsdrømmen til Grüner hockey avgjøres. Før de to avgjørende kampene mot Ringerike, henter klubben inn Lars Erik Farncke-Enersen og Simen Nielsen fra Lørenskog.

Publisert

Da de nye koronarestriksjonene slo inn over landet, ble også toppidretten rammet på nytt. Det førte til at landets ishockeyspillere i førstedivisjon foreløpig ikke lenger får spille kamper eller trene.

Dermed ser Grüner hockey nå muligheten til å styrke en tynn stall før de to svært viktige romjulskampene mot Ringerike.

Inn hos Løkka-klubben kommer den tidligere Vålerenga-spilleren Lars Erik Francke-Enersen (22) og Simen Nielsen (27), som begge tar den korte veien sydover på E6 fra Lørenskog til Grünerløkka.

Gir større bredde i stallen

— Det er to viktige kamper i romjula og framover. Vi mangler litt folk siden vi har noen skader, og så er det for å ha en litt større bredde i stallen. Det er jo en vinn-vinn-situasjon, og så får jo 1. divisjonsklubbene holdt spillerne sine i gang også, forteller daglig leder i Grüner, Trond-Erik Larsen, til nettstedet Hockey4You.

Både Francke-Enersen og Nielsen er utpregede offensive spilere med en nese for mål, noe Grüner-laget sårt trenger.

— Dette er gode spillere som vi ser kan bidra for oss i kampene framover, mener Larsen.

Leter etter en import

Samtidig med at de to Lørenskog-spilerne blir en sårt tiltrengt vitamininnsprøyting i et lag som så langt har slitt framover på isen, leter laget fortsatt etter en ny spiller for å fylle tomrommet etter at Gustaf Berling tidligere i høst forlot Grünerløkka til fordel for Danmark.

Dette blir høyst sannsynlig en spiller som vil komme fra en liga utenfor landets grenser.

— Primært er vi på utkikk etter en import som kan spille for oss resten av sesongen, men foreløpig har vi ikke funnet noen som passer innenfor den kostnadsrammen vi har, sier Larsen.

Grüner er også i dialog om å hente andre spillere fra førstedivisjon, men her er ifølge den daglige lederen ingen ting avklart enda.

Powered by Labrador CMS