Vålerenga-trener Nils Lexerød har fått spillerne sine til igjen å være et lag som kan sloss med rivalene Brann og Rosenborg.

Suksess-Nils tar to nye år som sjef for Vålerenga-damene

Etter en fantastisk sesongstart for Vålerenga-damene, sikrer klubben nå kontrakt med suksesstrener Nils Lexerød ut 2025. – Jeg er blitt ordentlig glad i Vålerenga, sier haldenseren.

Publisert

Det vakte oppsikt da Vålerenga før fjorårets sesong sparket den danske hovedtreneren, Jack Majgaard Jensen, og erstattet han med relativt ukjente Nils Lexerød

Etter å ha imponert i sjefsstolen på Valle, ble det torsdag klart at Lexerød signerer en ny avtale som hovedtrener ut 2025. Den opprinnelige avtalen løp ut etter denne sesongen.

– Det føles godt og veldig riktig å signere ny kontrakt. Jeg har blitt ordentlig glad i Vålerenga i løpet av tiden jeg har vært her, sier hovedtreneren til klubbens hjemmesider.

– Pilen peker i riktig retning

Mens Lexerød og spillerne brukte fjorårssesongen på å ta igjen det gapet som hadde utviklet seg til rivalene Rosenborg og Brann, har starten på årets sesong vist at Vålerenga er på god vei til igjen å bli landets beste klubb på kvinnesiden.

Det er en viktig årsak til at østfoldingen fikk tilbudet om ny kontrakt nå.

– Nils er en tydelig leder og har vært flink til å lede prosessen med å utvikle både laget og enkeltspillere. Vi har oppnådd gode resultater og pilen peker i riktig retning med tanke på klubbens ambisjoner. Jeg ser frem til fortsettelsen, sier sportssjef Steinar Pedersen.

– Ambisjonene trigger meg

Lexerød selv mener klubbens ambisjoner er en viktig del av årsaken til ønsket om å forlenge den eksisterende avtalen.

– Ambisjonene til Vålerenga trigger meg. Ambisjonene om å bli best i Norge og konkurrere i Champions League. 

– Jeg har enorm tro på den spillergruppa vi har her. De har utvikla seg mye på ett og et halvt år, og de jobber så bra og målrettet at jeg har sterk tro på at vi skal fortsette utviklingen og nå målene vi har satt, sier Nils Lexerød.

Powered by Labrador CMS