Gladmelding fra Raymond Johansen i ettermiddag om Grønland frukt- og grønt.

Raymond Johansen: — Selvsagt skal Grønland Frukt og Grønt få fortsette!

Etter at det ble kjent at Grønland frukt og grønt risikerte nedleggelse, har plan- og bygningsetaten ekspedert saken på rekordtid. Nå garanterer også de at grønnsaksbutikken kan fortsette.

Publisert

— Selvsagt skal Grønland Frukt og Grønt få fortsette! skriver Raymond Johansen i et facebook-innlegg i ettermiddag.

Han påpeker at man i Oslo har krav til de som driver butikker og serveringssteder, at de er like for alle og at man ikke gjør unntak.

— De som driver næring må gjøre sitt, men vi politikere har et ansvar for å legge oss i selen for å bevare stedsidentitet og særpreg, skriver han.

— Sier noe om osloidentiteten

Byrådslederen setter pris på det store engasjementet rundt saken.

— Mange har engasjert seg for Grønland Frukt og Grønt. Det er bra. Det sier noe om osloidentiteten vår – at vi slår ring om de butikkene, stedene og institusjonene vi er glade i.

Han fortsetter:

— Nå er det aller meste på plass og jeg er glad for at Grønland Frukt og Grønt fortsatt skal kunne tilby oslofolk det særpreget som de representerer.

— Vi er glade

Plan- og bygningsetatens avdelingsdirektør Hanne Høybach, sier de i dag har fått uttalelse fra bymiljøetaten til søknaden om avkjørselstillatelse i Smalgangen 2.

— Uttalelsen og vår saksbehandling har ført til at vi i dag har gitt avkjørselstillatelse og brukstillatelse. Det betyr at Grønland Frukt og Grønt kan fortsette handelen i Smalgangen 2. Vi er glade for at saken nå er løst til beste for alle, sier hun.

Powered by Labrador CMS