Politiet har sperret av et område i den nordøstlige delen av hallen på Oslo sentralstasjon etter voldshendelse mandag kveld.

Mann knivstukket inne på Oslo S. Deler av sentralstasjonen ble sperret av

En mann er sendt til sykehus etter knivstikking inne på Oslo S. Mannen skal ikke være livstruende skadd, opplyser politiet. Voldhendelsen førte imidlertid til at deler av sentralstasjonen ble sperret sent mandag kveld.

Publisert

— Politiet er her fortsatt med flere patruljer nå rett etter klokka 23, fortalte VårtOslos reporter Christian Boger fra Oslo S.

— Ifølge politiets innsatsleder Tore Barstad her på Oslo S skal voldshendelsen ha vært en knivstikking, sier Boger.

Leter etter en tredje mann

— Den pågrepne er en mann i 20-årsalderen. Fornærmede kan vi ikke si noe mer om før pårørende er varslet, sier operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter i Oslo politidistrikt til NTB.

Han forteller at politiet har en formening om bakgrunnen for voldshendelsen, men de ønsker ikke å gå i detaljer om saken siden flere vitner ikke er avhørt.

Politifolk vokter sperringene ned mot perrong og spor ved Oslo S klokken 23.15 mandag kveld.

Politiet leter fortsatt etter en tredje mann som var sammen med den pågrepne, men han er ikke mistenkt for selve knivstikkingen.

Deler av det nordøstlige hjørnet av hallen på Oslo S ble sperret av etter knivstikkingen.

— I tillegg sperret politiet nedgang til enkeltperrong og spor, samt den ene rulletrappa ned til Jernbanetorget T-banestasjon, forklarte VårtOslo-reporter Christian Boger fra Oslo S mandag kveld.

Oslo politidistrikt meldte om knivstikkingen klokka 22.30.

Powered by Labrador CMS