Det ble lørdag funnet en død person på en adresse på Frogner, og politiet rykket ut med flere ressurser til stedet. Her er kriminalteknikerne i arbeid.

Siktede etter Frogner-drapet varetektsfengsles i fire uker – avdøde skal obduseres

Den siktede etter drapet på Frogner i helgen, varetektsfengsles i fire uker. Den avdøde skal obduseres mandag.

Publisert

Oslo politidistrikt meldte i en pressemelding mandag formiddag at de begjærte siktede varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, hvorav to av ukene er i isolasjon. Ifølge politiet, hadde den siktede mannen i 20-årene allerede samtykket til fengsling. 

Oslo tingrett bestemte mandag ettermiddag at siktede kan varetektsfengsles i fire uker, med brev- og besøksforbud og i isolasjon halvparten av tiden, ifølge NTB.

Pårørende orientert om obduksjon

I løpet av mandagen vil det også bli  gjennomført obduksjon av avdøde samt oppfølgingsarbeid i den formelle identifiseringen, ifølge politiet.

Pårørende er orientert om dette. Det er imidlertid foreløpig ikke oppnevnt noen bistandsadvokat.

Det er heller fortsatt ikke avklart om når det kan bli mulig med avhør av siktede.

Det var lørdag ettermiddag en person ble funnet død på en adresse på Frogner. Grunnet omstendigheter på stedet ble dødsfallet vurdert som mistenkelig av politiet. Det var den siktede selv som tok kontakt med politiet.

Kan ikke si mer om hendelsesforløpet

«Vi vil ikke kunne si noe mer om hendelsesforløp eller når relasjon oppstod mellom siktede og nå avdøde, før vi har kommet lenger i etterforskningen», avslutter Oslo-politiet.

Den avdøde er, ifølge TV 2 en godt voksen mann. Aftenposten skriver at den siktede tidligere er dømt til fengsel i 120 dager for å ha slått en annen mann i ansiktet med knyttet neve høsten 2019.



Powered by Labrador CMS