Jan Vardøen står bak gjenåpning av Frogner kino. Nå åpner han drive in-kino på Tryvann.

Jan Vardøen åpner Norges største drive in-kino på Tryvann i påsken

— Vi sikter oss inn på tre forestillinger om dagen, én for barn, én for familien og én for voksne, sier Jan Vardøen. Onsdag 8. april åpner han drive in-kinoen ved p-plassen på Tryvann.

Publisert

På parkeringsplassen settes en LED-skjerm på 100 kvadratmeter opp, og lyden sendes direkte inn til bilradioen gjennom FM-nettet.

Bak arrangementet står Frogner kino og EIK Gruppen som planlegger å daglig vise tre forestillinger gjennom påsken. Programmet er så langt ikke spikret.

— Både nye og gamle filmer

— Det er viktig at tilbudet inneholder noe for en hver smak. Vi sikter oss inn på tre forestillinger om dagen, én for barn, én for familien og én for voksne. På programmet står både nye og gamle filmer, sier Jan Vardøen, som eier Frogner kino.

Lørdag kveld ved 21-tiden var det allerede over ett tusen personer som hadde meldt sin interesse på Facebook-siden til Tryvann drive in-kino

Drive-in-kino blir det også inne i Telenor Arena. Mellom tirsdag 7. april og mandag 14. april blir det fire daglige forestillinger. 100 biler vil få plass per forestilling.

Powered by Labrador CMS