Økern skole, barnehage og flerbrukshall
Økern skole, barnehage og flerbrukshall skal stå ferdig for brukerne til skolestart i 2027.

Ja, nå er kontrakten signert. Det blir en Økern skole, barnehage og flerbrukshall

– Dette blir et knallbra prosjekt, ikke minst for elevene, barna og de ansatte som skal bruke byggene. Dette gleder vi oss virkelig til å få bygge.

Publisert

Oslobygg har i dag inngått kontrakt om byggingen av Økern skole, barnehage og flerbrukshall.

Økern Skole vil bli en moderne ungdomsskole med åtte paralleller og plass til i alt 840 elever. I tillegg skal det bygges en barnehage med plass til ca. 140 barn fordelt på åtte avdelinger og en flerbrukshall på Økern Torg.

– Økern skole, barnehage og flerbrukshall har potensial til å bli et viktig samlingspunkt for nabolaget, og byggene skal legge til rette for lek, læring og utvikling, sier Eli Grimsby, administrerende direktør i Oslobygg.

Eli Grimsby og Marianne Wille Haugen
Eli Grimsby (til venstre) og Marianne Wille Haugen representerer Oslobygg og Veidekke Bygg har signert kontrakten som gir grønt lys.

Nedgravd idrettshall

Flerbrukshallen vil bli brukt av skolens elever til kroppsøving på dagtid og til idrett- og fritidsaktiviteter på kveldstid og helgene. Flerbrukshallen vil være et supplement til Løren idrettspark, som ligger rett nord for området. Hallen vil være delvis nedgravd i bakken, og blir godt integrert i terrenget.

– Ett års samspill har gitt trygghet på at dette blir et knallbra prosjekt for alle parter, ikke minst for elevene, barna og de ansatte som skal bruke byggene, så dette gleder vi oss virkelig til å få bygge, sier avdelingsleder Marianne Wille Haugen i Veidekke Bygg Oslo, i en pressemelding.

Oslobygg gleder seg til å komme i gang og enda mer til ny skole, barnehage og flerbrukshall står ferdig for brukerne til skolestart i 2027.

Powered by Labrador CMS