Nordtvet skole er den andre skolen i Oslo som iløpet av kort tid har oppdaget koronasmitte hos en ansatt.

Nordtvedt skole stenger 1. trinn og AKS på grunn av koronasmitte

— Bydelshelsetjenesten har fått melding om at det er påvist om koronavirus hos en ansatt på 1.trinn, opplyser Nordtvet skole. Rektor ved skolen har bestemt at 1.trinn og AKS holder stengt ut uken.

Publisert

Nordtvet skole er den andre i Oslo som iløpet av kort tid har oppdaget koronoasmitte hos en ansatt og må holde delvis stengt. I helgen ble det kjent at også en ansatt ved Tonsenhagen skole er koronasmittet, og at skolestart for 2. trinn foreløpig er utsatt en uke.

Ved Nordtvet skole er smittevernteamet i bydel Grorud koblet inn for å bistå skolen.

— Barn med symptomer må holdes hjemme

— Alle som er definert som nærkontakter er satt i karantene i 10 dager fra siste kontakt medden som er smittet. Nærkontakter med symptomer er testet i tråd med gjeldende retningslinjer fra Folkehelseinstituttet, skriver skolen på sin nettside.

Det var VG som først omtalte smitteutbruddet ved Nordtvet skole.

— Smittevernteamet følger opp alle som er isolert og som er i karantene. Barn og voksne med symptomer som kan skyldes koronavirus (hoste, feber, tungpustethet, forkjølelse) bør holdes hjemme og foresatte må ringe fastlegen, oppfordrer skolen via nettsiden.

— Med de opplysningene vi sitter på nå tar vi sikte på ordinær skole og AKS for 1. trinn fra og med mandag 24. august, opplyser Nordtvet skole.

Powered by Labrador CMS