Oslo 20230602. Politiets innsatsleder Svenn Bjelland snakker med media, etter en person er bekreftet død, etter å ha blitt skadd med en skarp gjenstand på Bryn. En person er pågrepet i saken.
Politiets innsatsleder Svend Bjelland snakker med mediene natt til fredag.

Mann siktet for drap på kvinne på Teisen

En kvinne er død etter å ha blitt skadd med en skarp gjenstand på Teisen. En mann er pågrepet og siktet for drap.

Publisert

Politiet ble varslet like etter klokka 23.30 torsdag kveld.

– Vi fikk inn melding fra stedet om at en person var skadd. Da vi kom fram, kunne vi konstatere at vedkommende var død, forteller innsatsleder Svend Bjelland.

– Vi treffer også en person i leiligheten, som jeg nå kan bekrefte er en mann, og han blir pågrepet. Akkurat hva slags rolle han har i dette her, er litt for tidlig å si. Men per nå er han siktet for dette forholdet, for drap, fortsetter innsatslederen.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli opplyser at pågripelsen gikk udramatisk for seg, og at det er snakk om to voksne personer.

Oslo 20230602. Politiet jobber på stedet etter at en person er bekreftet død, etter å ha blitt skadd med en skarp gjenstand på Bryn. En person er pågrepet i saken.
Politiet jobber på Teisen, der en person døde etter å ha blitt skadd med en skarp gjenstand.

Ifølge Oslo-politiet er den døde en kvinne. Politiet har kontroll på et vitne på stedet.

Kan ikke utelykke pågripelser

Per nå er kun én person pågrepet i saken.

– Men det er veldig tidlig, så vi kan ikke utelukke at det er flere eller andre personer involvert. Men vedkommende som ble truffet på stedet, er siktet for drap, sier innsatsleder Bjelland.

Han mener det er for tidlig å si noe om relasjonen mellom den døde og den siktede.

– Vi kartlegger blant annet de tingene, forteller Bjelland.

Kontroll på gjenstand

Innsatslederen opplyser at politiet har kontroll på «en gjenstand».

– Men om det er gjenstanden som ble brukt, er for tidlig å si noe om. Vi har heller ikke helt oversikt over hva slags skader den avdøde har, annet enn det som allerede er formidlet – at det er skade etter en skarp gjenstand. Det er så tidlig nå at vi ikke kan utelukke noe, men vi har kontroll på én eller flere gjenstander, sier han.

Powered by Labrador CMS