Kvinnen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin egen far på Sandaker torsdag kveld, blir fremstilt for varetektsfengsling lørdag. Politiet vil fengsle henne i fire uker.

Kvinne siktet for å ha drept sin far på Sandaker – varetektsfengslet i fire uker

Kvinnen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin far på Sandaker torsdag, ble lørdag varetektsfengslet i fire uker.

Publisert

Oppdatert klokken 12:20.

Fengslingsmøtet ble holdt i Oslo tingrett klokken 11.30 lørdag formiddag. Retten begrunner fengslingen med hensyn til gjentakelsesfare, ifølge TV 2.

Kvinnen var ikke selv til stede under fengslingsmøtet. Hun er tvangsinnlagt på sykehus, opplyser forsvareren hennes, advokat Bjørn Rudjord.

Han føyer til at kvinnen heller ikke er avhørt ennå.

– Hun har ikke vært i en tilstand hvor det gir noen mening å ha et avhør, sier forsvareren.

Hun har heller ikke tatt stilling til siktelsen.

Funnet av hjemmesykepleien

Torsdag kveld ble en eldre mann i 80-årene funnet død i en leilighet på Sandaker. Politiet mistenkte at det hadde skjedd noe straffbart. På bakgrunn av informasjon de mottok, pågrep de raskt datteren. Politiet har beslaglagt et stikkvåpen som de mener ble brukt i drapet.

Det var hjemmesykepleien som fant mannen. Han ble erklært død av ambulansepersonell som kom til stedet etter kort tid, opplyser politiadvokat Sonika Sharma Sundheim til TV 2.

– Dannet seg bilde av hva som har skjedd

Til VG sier politiadvokaten at politiet har dannet seg et bilde om hva som har skjedd, men at det fortsatt er tidlig i etterforskningen. Politiet mener at datteren har drept sin far.

– Det er opplysninger i saken som vi mener det er slik. Så skal det sies at siktede også har knyttet seg til handlingen. Det er opplysninger som gjør at vi kan knytte henne til åstedet, sier Sundheim til avisen.

Politiet vet foreløpig ikke noe om et mulig motiv.

Powered by Labrador CMS