Bilene begynte å brenne her, på parkeringsplassen til Bøler senter. Foto: Kjetil Ree / Wikipedia

Tre biler brant på parkeringsplassen ved Bøler senter

Politiet undersøker stedet der tre biler brant på parkeringsplassen ved Bøler senter natt til søndag. En fjerde bil fikk røykskader.

Publisert

Oslo brann- og redningsetat meldte om brannen klokken 4.35 natt til søndag. Brannvesenet varslet om mulig spredning til andre biler, men det ikke skulle være fare for spredning til bygninger.

Et vitne meldte fra om brann i en bil som sto på parkeringsplassen til Bøler senter.

– Vitnet så først at det var mye flammer i en bil som så spredte seg til to andre biler som sto i nærheten. Ut over dette skal det ikke være spredningsfare eller fare for mennesker, uttalte operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB mens brannen fremdeles pågikk.

Kjenner ikke brannårsaken

Politiet utelukker ikke at brannen kan ha en naturlig årsak, men heller ikke at den kan være påsatt. Mens brannvesenet arbeidet med slokking, hadde politiet patruljer i området for å lete etter mulige vitner som kunne kaste et lys over saken.

Klokka 6.20 meldte politiet om brannen var slokket og at politiet skal foreta åstedsundersøkelse. Foruten de tre bilene som betegnes som totalskadd skal en fjerde bil være påført røykskader.

Natt til fredag var det en bilbrann på Sagene i Oslo som politiet mistenker ble antent. Operasjonslederen sier at det ikke er grunn til å tro at det er noen sammenheng mellom brannene.

Powered by Labrador CMS