Det ble et raust bidrag til ukrainske flyktninger da innehaver Baljit Padda Singh ved New Dehli på Tjuvholmen donerte en dagsomsetning.

Baljit ga dagsomsetning fra New Dehli på Tjuvholmen til ukrainske flyktninger. Og det ble mye penger!

Gjestene stilte opp da innehaver Baljit bestemte at en hel dags omsetning ved populære New Dehli på Tjuvholmen skulle gis til ukrainske flyktninger. Og det er ikke småpenger som nå doneres!

Publisert

Baljit Padda Singh eier og driver en av Oslos beste og mest populære indiske restauranter.

I lokalene hos matanmelder-favoritten New Dehli på Tjuvholmen er det tidvis vanskelig å få bord.

Har servert oslofolk god indisk mat i 40 år

— Vi er heldige som bor her i Oslo, sier Baljit Padda Singh.

Den populariteten utnyttet Baljit til å få med seg gjestene på noe nyttig. En hel dags omsetning ble uavkortet donert til å hjelpe ukrainske flyktninger.

— Det ble til slutt 155.241 kroner, forteller han.

— Vi donerer alt dette til formål som tar sikte på å hjelpe befolkningen i Ukrania. Deler av midlene vil gå til SOS Barnebyers arbeid i landet. I tillegg vil vi gi resten til målrettede tiltak for å redusere den ødeleggende effekten krigen har, sier Baljit Padda Singh.

Han er andre generasjons restauranteier og står også bak de populære indiske restaurantene Masala Politics og Listen to Baljit.

Pappa Gurdial Singh startet opp sin første indiske restaurant i Oslo i 1982. I 40 år har Singh-familien servert oslofolk indisk mat av høy kvalitet.

— Vi er heldige som bor i Oslo

Nå er Baljit rask med å understreke at han har gjestene sine å takke for at pengesummen ble så høy.

— Vi er kjempeglad for at så mange stilte opp. Alle må bidra sånn de kan, og dette var vår måte å vise at vi støtter Ukraina, sier restauratøren.

Men tro ikke at Singh har tenkt å gi seg med dette. Det kan godt tenkes at det blir flere stunt for å hjelpe Ukraina, forteller han.

— Vi er heldige som bor her i Oslo og Norge, og vi har derfor et særlig ansvar for å bidra utover våre landegrenser, mener han.

Powered by Labrador CMS