Fra lørdag og en uke fremover stiller tusenvis av små fotballspillere opp i Norway cup. Foto: Ruter

På lørdag starter Norway cup. Reis kollektivt. Det blir bilkaos

Tunnelarbeid og vedlikehold på jernbanen betyr køer og vanskelige kjøreforhold i Oslo i forbindelse med Norway Cup. Sett bilen hjemme og reis kollektivt.

Publisert

Norway cup begynner på lørdag og varer en uke, frem til 4. august. I denne perioden kan det det bli ekstra utfordrende å komme seg rundt i Oslo.

Oppfordringen fra Ruter, Statens vegvesen, NSB og Bane Nor er derfor å la bilen stå hjemme og reise kollektivt til Norway Cup.

Slik reiser du enklest til Ekebergsletta

Til og fra kampene reiser du enklest med trikk, T-bane eller buss. Alle med deltakerarmbånd reiser gratis med Ruters transportmidler i sone 1 under Norway Cup.

Skriv Norway cup i søkefeltet på reiseplanleggeren eller i RuterReise-appen og velg banen du skal til for å finne den enkleste kollektive reisemåten til kampen.

Ruter setter inn ekstra avganger på busslinje 23, 34 og 74, samt to egne busslinjer for Norway Cup, NC1 mellom Hauketo stasjon og Ekeberg og NC2 mellom Bøler T og Ekeberg.

Beregn god tid

Skulle du ha behov for å kjøre bil, beregn ekstra god tid og følg skiltingen for omkjøringer. Sett gjerne bilen fra deg og benytt kollektive transportmiddel på siste del av strekningen. På denne måten blir det mindre kø og utøverne kommer raskere fram til kampene sine.

Det er Bækkelagets Sportsklub som står bak turneringen, som skilter med å være verdens største i sitt slag.

Powered by Labrador CMS