Per Gunnar Dahl organiserte Rusken-aksjon på Grûnerløkka på mandag.

Lokal vårrydding på Carl Berner: — Det flyter av søppel, huff og huff. Skulle ønske flere deltok

Bønn til folk på Carl Berner: — Det er så ekstremt mye sneiper og snuspriser på fortauene våre. Vær så snill, kast de i søpla, skriver organisator Per Gunnar.

Publisert

Per Gunnar Dahl organiserte søppel-rydding på Carl Berner på mandag. På facebook-gruppen til Carl Berner - Vårt nabolag, la han ut følgende meldinger:

— Tusen takk til alle store og små som hjalp til i dag. Og den søteste historien om mamma’n som kom med gutten sin som hadde fått søppelplukker til jul, slik at han kunne plukke opp det som det flyter så altfor mye av rundt bena på oss.

Anselige mengder søppel ble samlet inn.

— Bydel Grünerløkka? En siste bønn. Det er så ekstremt mye sneiper og snuspriser på fortauene våre. Vær så snill kast de i søpla. Og kafeen og utestedet på CB plass kan godt spleise på et askebeger ute. Bella Notte Carl Berner og @Backstube Carl Berner. Please.

— Skulle ønske flere deltok

Mange i facebook-gruppen er takknemlige for aksjonen, men også oppgitt over alt søppelet.

— Som vaktmester i området som gjør dette daglig varmer det godt å se flotte innsatsen deres. Det flyter av søppel overalt, og alt hjelper.

— Huff og huff. Nedslående

Andre kommenterer slik:

— Jeg blir så varm om hjertet av innsatsen til store og små! Tusen takk, sier en.

— Fikk med mye, men det flyter fortsatt med søppel. Huff og huff. Nedslående er det også å se så mye sigarettsneiper. Tar mye tid å plukke opp, sier en annen, og legger til:

— Takk til deg, Per Gunnar for den jobben du gjør med organisering. Skulle ønske at mange flere av beboerne her i området hadde stilt opp på slike lokale Rusken aksjoner!

Powered by Labrador CMS