Arnt Andersen i Flott Gjort, som driver Olympen, forteller at folk virker utsultet på julebord og er veldig klare i år.

Konsernet bak Lompa på Grønland ga gass for å rekke julebordsesongen. Tok opp høyrentelån

Konsernet bak flere av Oslos større utesteder tar opp millionlån til 15 prosent rente. – Handler bare om at vi skal gi gass inn mot julebordsesongen, sier selskapet.

Publisert

Utelivsgiganten Flott Skip tok opp et lån på åtte millioner kroner til 15 prosent rente. Gjennom folkefinansieringsplattformen FundingPartner har selskapet Flott Fond 1 lånt penger fra norske privatinvestorer, ifølge E24.

Flott Fond er et selskap som er forvaltet av Flott Skip, som står bak noen av Oslos mest populære utesteder.

I sommer annonserte de at de ville åpne 13 nye steder og ansette 200 personer. Det er en del av denne satsingen de nå henter penger til.

Vil rekke julebordsesongen

Til investorene opplyser selskapet at de trenger pengene fordi de har startet en rekke nye utesteder i Oslo. Blant disse er gjenåpningen av folkekjære Olympen (Lompa) på Grønland.

Olympen ble åpnet i helgen og har allerede fått 4.400 julebordreservasjoner.

– Det er null dramatikk i dette. Det handler bare om at vi skal gi gass inn mot julebordsesongen. Vi får frigjort likvide midler nå til å ta de kostnadene som kommer før 1. desember, slik at vi er i gang til julebordsesongen., sier Arnt Andersen, som er porteføljeforvalter i konsernselskapet Flott Skip, til E24.

Han forteller at folk virker utsultet på julebord og er veldig klare i år.

– Raskt og effektivt lån

– Med tanke på at dette er et kortsiktig lån, så følte ikke vi at det var et dyrt lån. Det var et raskt og effektivt lån.

I nedbetalingsplanen på tre måneder legger selskapet til grunn at de vil betale over 430.000 kroner i rentekostnader.

Powered by Labrador CMS