Nighthawk Diner i krysset Seilduksgata og Thorvald Meyers gate på Grünerløkka ble startet av restaurant- og utelivsgründeren Jan Vardøen. Foto: VisitOslo / Flickr

Er Nigthhawk Diner på Grünerløkka til salgs? Annonse tyder på nok et eierskifte

Restaurant- og utelivsgründer Jan Vardøen hadde kjempesuksess med Nighthawk Diner på Grünerløkka da stedet åpnet i 2010. Men i vår skiftet stedet eier etter en konkursbegjæring.

Publisert

Søsterrestauranten i Bygdøy Allé, som åpnet i 2017, ble slått konkurs i vår. Men originale Nighthawk Diner, i krysset Thorvald Meyers gate og Seilduksgata, fortsatte å holde åpent. Riktignok med nye eiere at Jan Vardøen solgte driften av stedet.

Nå tyder en annonse på Bedriftsbørsen at et nytt eierskifte kan være på trappene. Overfor E24 vil ikke nåværende eier Tnd AS, heleid av Nadeem Asghar, eller megler kommentere saken.

Suksess med flere steder

Men annonsen, som riktignok ikke oppgir navn på restauranten, har hentet bildet sitt fra Nighthawks Facebook-side. Og opplysningene i annonsen tyder på at Grünerløkka-restauranten kan stå foran nok et eierskifte.

Skjermdump fra annonsen på Bedriftstorget.

Jan Vardøen var godt etablert på Grünerøkka med flere andre spise- og skjenkesteder før han åpnet den amerikansinspirerte dineren for ni år siden.

Blant stedene Vardøen hadde stor suksess med var Villa Paradiso, som er blitt til et eget konsept, og den opprinnelige baren Bar Boca på nedsiden av Birkelunden.

Nighthawk Diner har servert burgere, fries, milkshakes og annen erkeamerikansk mat. Men det var utleierselskapet Urei-A AS som ifølge Dagens Næringsliv begjærte den amerikanske dineren konkurs i mai i år.

Powered by Labrador CMS