Tilsammen sju vektere og tre personer havnet i slagsmål tirsdag kveld ved 21-tiden inne på Oslo S. Foto: B. Jaglin

Sju vektere i slagsmål med tre unge menn på Oslo S

Politiet rykket ut med flere patruljer ved 21-tiden tirsdag kveld etter melding om slagsmål på Oslo S. Vektere skal innledningsvis ha forsøkt å roe ned en krangel mellom to menn ved flytoget.

Publisert

Men det endte med slagsmål mellom sju vektere og tre personer før politiet kom til Oslo S og stanset bråket.

— Noen av vekterne skal ha fått noen kuttskader. Men så langt vi vet skal ingen være alvorlig skadd, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslopolitiet.

Forsøkte å roe gemyttene - endte med slagsmål

Krangelen mellom to personer skal ha startet utenfor toalettene ved flytogterminalen på Oslo sentralstasjon. Vektere skal ha kommet til for å forsøke å roe gemyttene. Men så har ting utartet seg, og tilsammen sju vektere skal ha vært innblandet i slagsmålet med de tre mennene.

— Vi har identiteten til to menn helt i begynnelsen av 20-årene. Den tredje jobbes det med å finne opplysninger på. Så vil det bli vurdert av politiet hvordan denne hendelsen håndteres videre, sier Stokkli ved 22-tiden tirsdag kveld.

Vekterne kommer fra NOKAS

Det er Bane NOR som har vekteransvaret på Oslo sentralstasjon. Men vektertjenestene er satt bort til NOKAS.

— Vi er veldig fornøyd med måten vektertjenesten utøves. Både Bane NOR og NOKAS har også et godt samarbeid med politiet. Vår erfaring er at det egentlig er lite bråk på Oslo S, sier kommunikasjonsdirektør i Bane NOR eiendom, Kristin Paus.

Powered by Labrador CMS