Politiet mener den drapssiktede sønnen (36) skjøt og drepte Tor Kjærvik i denne leiligheten. 36-åringen er også siktet for drapsforsøk på farens samboer.

Røa-drapet: Varetektsfengslede Tor Kjærviks sønn i knivkrangel med annen fange

Sønnen (36) til advokat Tor Kjærvik, som er siktet for drapet på faren i hans leilighet på Røa, har vært i en knivkrangel i fengselet. Det bekrefter den drapssiktede sønnens advokat, John Christian Elden.

Publisert

VG skriver at den drapssiktede sønnen (36) har vært i en krangel med en medinnsatt i Oslo fengsel, der en smørkniv var involvert. Politiet har opprettet etterforskning.

— Han bekrefter en episode med en innsatt som involverte en krangel og en smørkniv, og er satt på sikkerhetscelle, sier advokat John Christian Elden til avisen.

Politiet orientert om knivkrangelen

— Ingen skal være skadd, og det fremstår som lite dramatisk, men det må fengslet undersøke nærmere. Jeg kan ikke kommentere det ytterligere nå da jeg ikke vet mer, sier Elden.

— Vi er orientert om en hendelse i går. Den kan jeg ikke kommentere nærmere. Vi kommer til å innhente ytterligere informasjon om hendelsen, sier politiadvokat Anne Marie Hustad i Oslo politidistrikt til VG.

Advokat Tor Kjærvik ble skutt og drept i sitt hjem på Røa mandag for snart to uker siden. Politiet mener den kjente advokaten ble drept av sønnen, og at advokatens samboer ble utsatt for drapsforsøk.

For halvannen uke siden ble den 36 år gamle sønnen varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

VårtOslo har nylig utviklet en app for avisen. iPhone-brukere kan laste ned appen i App Store. Alle andre brukere kan laste den ned i Google Play.

Powered by Labrador CMS