Magnus Riisnæs scoret Vålerengas første mål.

Vålerenga med nok en seier etter viktig kamp

Lørdagens kamp i 1. divisjon endte med Vålerenga-seier i kampen mellom to nedrykkslag i Ålesund.

Publisert

Ungguttene Magnus Bech Riisnæs og Jones El-Abdellaoui var målscorerne i den svært viktige seieren for Geir Bakke og co.

Vålerenga tok med det sin fjerde strake seier etter ydmykelsen på bortebane mot Mjøndalen for noen uker siden. På onsdag sikret de også kvartfinalebillett i cupen etter seier på straffesparkkonkurranse mot HamKam.

For Aalesund fortsetter krisen for den hardt pressede Christian Johnsen. De oransje har tapt fire av sine siste fem kamper. Den siste tiden har både daglig leder og keepertrener gått av.

Lyn vant på Bislett

Lyn har spilt på seks forskjellige stadioner i løpet av sesongens første sju kamper. I lørdagens kamp mot Levanger var det endelig tid for å spille på lagets ordinære hjemmebane, da Bislett stadion ble åpnet for fullt for spill i 1. divisjon.

Jacob Hanstad ble kveldens store helt da han scoret to mål for Oslo-klubben i løpet av første omgang. Formspilleren Sanel Bojadzic reduserte for Levanger, men etter at Anders Bjørntvedt Olsen økte ledelsen like før slutt, så gikk seieren til slutt til Lyn.

Allerede torsdag er det duket for ny runde på norsk fotballs nest øverste nivå når det er fotballens nasjonaldag.Powered by Labrador CMS