Øyene i fjorden gjør det bra også i dagens måling. Her fra Lindøya på en solrik dag i mai 2023. I dag meldte Ruter inn 21 grader i badevannet til YR.
Øyene i fjorden gjør det bra også i dagens måling. Her fra Lindøya på en solrik dag i mai 2023. I dag meldte Ruter inn 21 grader i badevannet til YR.

Stadig landets høyeste badetemperaturer i Oslo

Oslo fortsetter å ha landets høyeste badetemperaturer i dag, samtidig som det er meldt relativt lite nedbør.

Publisert

Kombinasjonen lite nedbør, noe sol og relativt varme badetemperaturer gjør nok at det ikke er helt utenkelig å ta seg et bad i dag.

Dagens beste badetemperaturer i sjøen ser ut til å igjen gjelde ved de lokale Oslo-øyene. Der ble det målt 21 grader på Gressholmen, Hovedøya, Lindøya og Bleikøya i dag tidlig i følge oversikten til YR.

På Aker Brygge er det målt 20 grader. Oppe på Sognsvann er det en god del kjøligere, med 17,7 grader i morges (selv om det nok kan bli litt varmere utover dagen).

Ellers i landet

Oslo nyter altså stadig de høyeste badetemperaturene til tross for høyst variabelt sommervær i juli.

Bergen får sin høyeste sjøtemperatur mellom klokken 15 og 19. Da er det 18,1 grader og noe rolig sjø.

Mellom klokken 16 og 17 blir det 16,3 grader i havet i Stavanger, med noe rolig sjø.

Det er mellom klokken 16 og 17 som blir varmest for trondheimere om de skal bade i havet. Da er det 14,8 grader og kun små bølger.

I Kristiansand når havtemperaturen toppen mellom klokken 15 og 18, med 15,6 grader. Samtidig er det noe urolig sjø med bølger på 0,5 meter.

Sjøtemperaturen i Tromsø når 11,6 grader mellom klokken 18 og 19 med kun små bølger.

Skal altaværinger ut og bade i havet vil dagens høyeste badetemperatur være 11,1 grader mellom klokken 13 og 18. I tillegg er det da kun små bølger.

Powered by Labrador CMS