Vi krever en generell bevæpning av politiet i Oslo, sier bystyrepolitiker Aina Stenersen (Frp) og fylkesleder Andreas Meeg-Bentzen.
Vi krever en generell bevæpning av politiet i Oslo, sier bystyrepolitiker Aina Stenersen (Frp) og fylkesleder Andreas Meeg-Bentzen.

Oslo Frp ønsker generell bevæpning av politiet i Oslo

– Det er ikke slik at lettere tilgang til våpen fører til mer alvorlig skade på motparten. Vi ønsker en generell bevæpning av politiet i Oslo, sier fylkesleder Andreas Meeg-Bentzen og bystyrepolitiker Aina Stenersen.

Publisert

Frp i Oslo hører på hva fagfolka i politiet sier, og vi har ingen tid eller folk å miste. Vi har et ansvarlig og dyktig politi og har hatt midlertidig bevæpning av politiet i lange perioder. Vi krever nå en generell bevæpning av politiet i Oslo, sier Aina Stenersen, nestleder i bystyregruppen til Oslo Fremskrittsparti.

Frp henviser til Johan Fredriksen, leder for felles operativ tjeneste i Oslopolitiet, som ble intervjuet av TV2 og som ikke ser bort fra at liv kunne blitt spart om politiet generelt hadde vært bevæpnet.

– Fagfolkene i politiet har gitt en klar beskjed til politikerne. Det er ikke slik at lettere tilgang til våpen medfører mer alvorlig skade på motparten. Vi ønsker en generell bevæpning av politiet i Oslo, sier Andreas Meeg- Bentzen, fylkesleder i Oslo Frp

Powered by Labrador CMS