Elise Thorsnes scoret hattrick da Vålerenga-damene tok seg enkelt videre i cupen onsdag kveld.

Thorsnes hattrick og målfest da Vålerenga-damene tok seg enkelt videre i cupen

Hele ni ganger scoret Vålerenga-damene mot Fart da de tok seg videre til tredje runde av Norgesmesterskapet for kvinner onsdag kveld.

Publisert

Etter en ubeseiret start på seriespillet, skulle Vålerenga-damene tirsdag forsøke å ta seg videre i cupen. Med fjorårets cupfinaletriumf i friskt minne, smakte det godt med en overlegen 9-0-seier borte mot Fart.

Kampens store spiller ble tremålsscorer Elise Thorsnes.

Målfest i andre omgang

Helt fra start i kampen var det liten tvil om at førstedivisjonslaget fra Hamar skulle bli ganske enkel skuring for laget fra Oslo øst. Bare to minutter tok det før Olaug Tvedten kunne sende de kongeblå i ledelsen, og rett før pause kunne Elise Thorsnes sende laget til hvilen med en tomåls-ledelse.

Etter pause skulle det virkelig ta av i målprotokollen, og hele syv ganger måte Fart-keeperen hente ballen ut av nettet i løpet av de siste 45 minuttene. Elise Thorsnes ble den store spilleren ved å score to mål til i den andre omgangen, slik at hun totalt noterte seg for et hattrick.

Neste kamp er søndag

Målene ble ellers scoret av Thea Bjelde (2), Olaug Tvedten, Dejana Stefanovic og Agnete Nielsen. Dermed er laget trygt klare for neste cuprunde.

Neste kamp for damene er søndag klokken 15 når Arna Bjørnar kommer på besøk til Intility arena i Toppserien.

Powered by Labrador CMS