Karl Johan – en valgbodstudie

Venstre kommuniserer godt med denne valgboden. Foto: Olav Helland

Venstre: – Blir dere like flinke på å formidle politikken som dere er med boden, så er sperregrensa passert

Venstre har virkelig tatt valgboden på like stort alvor som jeg gjør.

Publisert

Hva er det med Venstre. De ligger og vaker rundt sperregrensa. Her koser vi oss liksom.

Men når det kommer til valgboddesign kryper de langt over sperregrensa. Valgboden på Karl Johan har et lekkert gjennomtenkt design.

Karl Johan – en valgbodstudie

Det er valgkamp. På Karl Johan setter de politiske partiene opp valgboder.

Vi er mer en middels nysgjerrig på disse arkitektoniske mesterverkene og vil tusle litt rundt på Karl Johan og finne ut av de ulike partienes tankegang bak «mesterverket» sitt. Deretter feller vi vår dom over valgbodene.

Den består av diverse moduler, som på kvelden pakkes sammen i en fornøyelig løsning. De har til og med satt av et budsjett til blomster, virker det som. Men nettopp blomstene blir herpa, får jeg høre. Godt jobba Ola Dunk.

Tar valgboden på alvor

Jeg snakker med Helene Skulstad i Oslo Venstre. Det er ikke tilfeldig at boden er så fin. Oslo Venstre har skjønt at de måtte ha eksterne hjelpere. De la ut oppdraget og fant en vinner som tekket oppdraget de ønsket gjennomført.

Meningen var at det skulle være en åpen og tilgjengelig konstruksjon. Jeg bare elsker det ordet under min valgbodturne: KONSTRUKSJON! Venstre har virkelig tatt valgboden på like stort alvor som jeg gjør.

Venstre har skaffet seg en av de flotteste valgbodene i Spikersuppa. Foto: Hans Bastian Borg

God kommunikasjon

Konstruksjonen er av tre og ganske så miljøvennlig. Folk har faktisk overnattet under taket, men ikke Venstre sine folk da.

Nei Venstre, blir dere like flinke på å formidle politikken som dere er med boden, så er sperregrensa så godt som passert. Dette er fint, dette kommuniserer budskapet deres bedre enn partilederen gjør i debatter. Godt valg.

Les om flere av valgbodene på Karl Johan.

Powered by Labrador CMS