Siv Jensen forventer topplass på Oslo Frps stortingsliste: - Liten gruppering som velger å overse vedtak og strategier

— Ikke akseptabelt, mener Frp-leder Siv Jensen om fylkeslagsleder Geir Ugland Jacobsens utspill om å vrake henne fra topplassering på Oslo-listen til stortingsvalget neste år.

Publisert

Det var i et intervju med Finansavisen Oslo Frps leder, Geir Ugland Jacobsen, først åpnet for at partileder Siv Jensen kan vrakes. Nå sier han til TV 2 at han også ønsker en partilederdebatt.

Det faller ikke i god jord hos partilederen, som forventer at Oslo-laget innordner seg.

Overfor NRK viser hun til at det er lang tradisjon for at den landsmøtevalgte ledelsen topper valglisten i lokallaget.

— Dette er en liten gruppering i Oslo som velger å prøve å overse alle de vedtak og strategier som resten av partiet har valgt. Det er jo selvfølgelig ikke akseptabelt, sier Jensen til kanalen.

— Frps landsmøte vedtar partiledelse

Oslo Frps leder, Geri Ugland Jacobsen, tok også til orde for at partiet bør bevege seg i en mer nasjonalliberalistisk retning og bli et patriotisk fyrtårn.

Partileder Siv Jensen er ikke enig og mener Frp skal være et liberalistisk folkeparti.

— Det er sånn at når Fremskrittspartiets landsmøte vedtar politikk, strategi og partiledelse, så er det noe man forventer at hele partiet slutter opp om og legger til grunn, sier Jensen.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS