Manchester United women fra deres kamp mot Arsenal i februar. Foto: Katie Chan / Wikimedia Commons

Historisk kamp. Vålerenga fotball damer vs. Manchester United Women

Onsdag 31. juli er det klart for en historisk begivenhet på Intility Arena. Da tar «søstrene» til Ole Gunnar Solskjærs menn turen til Oslo, for å møte Monica Knudsen og Vålerengas damelag.

Publisert

Red Devils damelag startet sitt damelag foran 2018/19 sesongen og har allerede kapret tittelen i FA Womens Championship og rykker opp til FA Womens Super League. Laget ledes av Engelske Casey Stoney, som med sine 130 landskamper er en kjent skikkelse på «balløya.

– Kampen blir en viktig del av vår sesongoppkjøring og en fin test for oss. Vi gleder oss veldig til å besøke Oslo og ser frem til en spennende kamp, sier Stoney.

Casey Stoney til venstre etter seier mot Notts County i Continental cup final. Den gang, i 2015, spilte hun for Arsenal Ladies. Foto: Wikimedia Commons

Gleder seg

Vålerengas trener, Monica Knudsen, synes naturligvis det blir spennende å måle krefter med internasjonal motstand.

Trene Monica Knudsen ser frem til kampen mot United. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

– Selv om United er et forholdsvis ferskt lag, så er det ingen tvil om at de blir en tøff motstander. De satser stort, har økonomiske muskler og kommer til å styrke troppen mot sin første sesong i FA Womes Super League. For oss blir dette en solid sportslig utfordring og en kul happening.

Kampen spilles midt under Norway Cup uka, og det legges til rette for at besøkende lag kan skaffe billetter til gode priser.

Powered by Labrador CMS