Vålerenga møtte Rosenborg til treningskamp i Marbella.

RBK fikk bank av Vålerenga – nysignert blåtrøye med nettkjenning

Oppgjøret mellom trønderne i Rosenborg og Oslos blåtrøyer i Vålerenga på spansk jord endte 1–4.

Samtlige mål i treningskampen i Marbella kom i de første 45 minuttene, og Vålerenga scoret tre av dem det siste kvarteret før pause.

Rosenborg har kun vunnet ett av seks oppgjør og sluppet inn totalt ni mål i oppladningen til åpningen i Eliteserien 1. april.

Vålerenga på sin side rykket som kjent ned til 1. divisjon i fjor. Onsdag stilte blåtrøyene med to prøvespillere fra start.

Allerede i åpningsminuttene tok Vålerenga ledelsen over trønderne ved Daniel Håkans, mens Petter Strand la på 2–0 med hodet.

RBK-reduseringen kom da Markus Henriksen avsluttet ved bakerste stolpe, men like etter glapp det igjen defensivt.

Nysigneringen Mees Rijks trillet inn 3–1 etter at keeper Rasmus Sandberg forærte Vålerenga ballen. Rett før hvilen gjorde Strand sitt andre mål for dagen. Dommeren mente at ballen var over streken i en kaotisk situasjon.