Høyres valgbod viser frem lederkandidatene i Oslo: Eirik Lae Solberg og Saida Begum. Foto: Olav Helland

– Høyre kommuniserer mitt bilde av partiet – en massiv konstruksjon, konservativ og litt kjedelig

Det hadde ikke skadet med noen blomster og andre effekter for å sprite opp koselighetsfaktoren og skape en kontrast til den metalliske containeren.

Publisert

Høyres valgbod er en modifisert container. Jeg har vært her to ganger, og det første jeg vil trekke frem er bemanningen. Det er ikke her du får førstehåndskunnskap om ungdomsaktiviteter, da bemanningen består av godt voksne mennesker og ingen under 50 år.

Det fremstår nesten som et sted jeg hadde trengt leksehjelp for en haugevis av år siden. Her er det mye besteforeldre, og det kan jo være hyggelig. Det eneste som mangler er vafler og saft eller Solo brus.

Karl Johan – en valgbodstudie

Det er valgkamp. På Karl Johan setter de politiske partiene opp valgboder.

Vi er mer en middels nysgjerrig på disse arkitektoniske mesterverkene og vil tusle litt rundt på Karl Johan og finne ut av de ulike partienes tankegang bak «mesterverket» sitt. Deretter feller vi vår dom over valgbodene.

Profilerer Høyres T-baneforslag

For å få fatt på en ansvarlig blir jeg henvist til å ta en telefon til Geir Staib, sjefssekretær i Oslo Høyre som hyggelig svarer på mine spørsmål pr e-post.

Valgboden er en modifisert container som ble kjøpt inn i til 2015-valget. Det er satt inn dører, og Staib trekker frem at containeren skal kommunisere åpenhet og funksjonalitet.

På baksiden av containeren, hvis du leter nøye eller setter deg på en av de få røykestolene til Kaffebrenneriet, så kan du se Høyres T-baneforslag i Oslo. De er så trygge på at dette trekker velgere (hvis du finner kartet da) at de også har satt opp hva det eksisterende byrådet mener. Videre har de valgt å profilere ordførerkandidat Saida Begum og byrådslederkandidat Eirik Lae Solberg på veggene.

Uten bemanning, signaliserer ikke Høyres valgbod åpenhet lenger. Foto: Hans Bastian Borg

En valgbod for fremtiden

Høyre mener at miljøvern er ivaretatt da dette er en bod som kan gjenbrukes i mange år, så denne valgboden kan du venne deg til i bybildet i valgene fremover.

Det fins håp for at unge skal møte likesinnede, da Oslo Unge Høyre også frekventerer standen, men det hadde vel ikke passet seg om de gjorde det i skoletiden. I helgene kan du møte bystyre- og bydelsutvalgskandidater der.

Jeg synes Høyre kommuniserer godt mitt bilde av Høyre. En massiv konstruksjon, konservativ og litt kjedelig. Her hadde det absolutt ikke skadet med noen blomster og andre effekter for å sprite opp koselighetsfaktoren og skape en kontrast til den metalliske containeren.

Les om flere av valgbodene på Karl Johan.

Powered by Labrador CMS