Visitasjonskontrollen skjedde i tidsrommet 21:00-23:00, og 368 personer ble kontrollert.

Nok en våpenvisitasjon av politiet i helgen. Denne gangen i Strøget

368 personer ble kontrollert, men det ble ikke gjort funn av kniv eller andre våpen.

Publisert

Lørdag kveld hadde politiet en ny våpenvisitasjon i Oslo sentrum. Denne gangen i Strøget passasjen, som ligger mellom Torggata og Storgata. 

Visitasjonskontrollen skjedde i tidsrommet klokken 21:00-23:00. 368 personer ble kontrollert, men det ble til syvende og sist ikke gjort funn av kniver eller andre våpen.

– Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra publikum og næringsdrivende som satte pris på at politiet var tilstede for et tryggere uteliv, skriver operasjonsleder Sven-Martin Ege til pressen søndag morgen.

Samme rutine som forrige helg

Politiet gjentok med dette samme rutine som ved forrige helg. Da ble 388 personer kontrollert i det samme området, og politiet kunne rapportere om at det ble gjort beslag av en replikapistol og en kniv.

Senest i går kveld ble det også utført en kontroll, da på Grønland T-banestasjon, hvor pepperspray og kniv ble beslaglagt.

Politiet informerte da om at de ville ha flere slike kontroller fremover. 

– Å bære våpen på offentlig sted er ulovlig. Vi ønsker å forebygge at det skjer uønskede hendelser og derfor gjennomfører vi slike visitasjoner, har politiet sagt etter kontrollene forrige uke.

Powered by Labrador CMS