Politiet tror mannen ble utsatt for vold i Lindbäckveien på Nordseter før han ble tatt med i en bil som forsvant ut i Ekebergveien.
Politiet tror mannen ble utsatt for vold i Lindbäckveien på Nordseter før han ble tatt med i en bil som forsvant ut i Ekebergveien.

Politiet etterlyser vitner i mulig volds- og kidnappingssak på Nordseter

En mann skal ha blitt utsatt for vold i Lindbäckveien på Nordseter lørdag kveld før han skal ha blitt tatt med i en bil sammen med flere andre. Bilen forsvant med mannen ut på Ekebergveien, tror politiet.

Publisert

— Vi fikk melding lørdag kveld klokken 22.13 fra flere vitner uavhengig av hverandre om at det vi tror er en mann, ble utsatt for vold og tatt med inn i en bil sammen med flere andre, sier politioverbetjent Kenneth Wilberg.

— Vi har en tanke om at han ikke ble med frivillig, overbetjenten som leder for seksjon for organisert kriminalitet i Oslo-politiet.

Ber vitner melde seg

Hendelsen skjedde i Lindbäckveien på Nordseter i Oslo. Ifølge Wilberg kjørte bilen ut på Ekebergveien før den forsvant.

Politiet har markert hvor i Lindbäckveien de mener en bortføring kan ha skjedd.
Politiet har markert hvor i Lindbäckveien de mener en bortføring kan ha skjedd.

— Volden skal ha skjedd utendørs på et fortau. Situasjonen varte i noen få minutter, før vedkommende ble tatt med inn i bilen og den kjørte av gårde, sier Wilberg.

— Har dere mistanke om at dette kan være en form for oppgjør i et kriminelt miljø?

— Vi kan ikke si at vi har en konkret mistanke om det, men det er en av mange aktuelle hypoteser som vi undersøker, sier Wilberg.

Wilberg ønsker ikke å gå ut med noe signalement på bilen eller personene som var involvert i hendelsen. Politiet ber om tips fra publikum om observasjoner av personer og biler i området. De ber også om at personer som var involvert i hendelsen, tar kontakt med politiet.

Ingen meldt savnet

NTB snakket med Wilberg igjen i 20-tiden søndag kveld, rundt fem timer etter at de først gikk ut og ba om tips fra publikum.

— Så langt har vi foreløpig bare fått inn ett tips som vi ser på. Det går på en observasjon som er gjort i nærområdet, og vi ser nærmere på det, sier politioverbetjenten.

Han opplyser at ingen så langt er meldt savnet i Oslo etter hendelsen.

— Hadde noen blitt meldt savnet, ville det ha stilt saken i et annet lys. Men det at det ikke har kommet noen savnetmelding, trenger ikke å bety at det ikke er noen som er borte, sier Wilberg.

Tips kan gis til politiet på deres nettside ved å klikke her.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS