MC-føreren kolliderer i en bom som innsnevrer kjørebanen. Video: VårtOslo

MC-føreren filmes fra kameraet i en bil. Plutselig SMELLER det. Utrolig nok går det bra. Se videoen

– Jeg så motorsyklisten kom kjørende i for stor fart og skjønte at dette ikke kom til å gå bra. Ikke før tanken var tenkt, så SMALT det, sier bilisten som filmet hendelsen. Se videoen.

Publisert

VårtOslo rapporterte fredag i forrige uke at politiet måtte sette inn en politibobil for å nøste opp i en MC-ulykke på E6 ved Vålerengatunnelen. Her kan du se selve ulykken. En av bilistene som ble forbikjørt av motorsyklisten filmet det som skjedde gjennom et dashbordkamera.

Politiet stilte med en bobil, som var nærmeste politikjøretøy til ulykken. Foto: Politiet / NTB scanpix

– Jeg så føreren kom kjørende, at hun hadde for stor fart og at dette ikke kom til å gå bra. Ikke før tanken var tenkt, så smalt det. Jeg håpet på at hun ikke hadde knekt rygg eller nakke, sier bilisten, som ønsker å være anonym.

– Dette kommer ikke til å gå

Bilisten har selv kjørt motorsykkel i mange år og vært instruktør på MC. Han registrerte at motorsyklisten kjørte for fort og var bekymret for at føreren skulle havne i motsatt kjøreretning.

– Da jeg så at bremselysene ble skrudd på, så jeg at dette ikke kom til å gå. Motorsyklisten fikk sykkelen og kroppen under bommen og rev med seg en pil.

Utrolig nok var hun kjapt oppe på beina.

Overrasket

– Jeg observerte at fører reiste seg fort opp og gikk rett bort til sykkelen sin for å prøve å få den ut av veibanen. Et annet vitne kommer til og flytter sykkelen ut av veibanen.

Etter hvert kommer en ambulanse. Ambulansepersonellet sjekker føreren og dimitterer henne på stedet. Deretter kommer politiets bobil og tar med seg føreren for videre forklaring. Kort tid etterpå kommer Falck og frakter den skadde motorsykkelen til verksted, ifølge vitnet.

– Jeg var overrasket over at det gikk så bra, sier bilisten.

Video: VårtOslo

Powered by Labrador CMS