Politiets innsatsleder Steinar Bjerke besvarer spørsmål etter at en ung mann ble skutt og hardt skadd på Tøyen torg lørdag kveld.

Politiet leter fortsatt etter gjerningsperson som sto bak skyting på Tøyen. - En ung mann ligger alvorlig skadd på sykehus

— Mannen som ble skutt er fortsatt alvorlig skadd, sier krimvaktleder Mona Nordby ved Oslo politidistrikt. Ingen personer var søndag morgen pågrepet etter skytingen ved Tøyensenteret lørdag kveld.

Publisert

Politiet fikk melding om skytingen, som skjedde i området rundt Tøyen torg, klokken 21.15 lørdag kveld. Da ble en ung mann skutt i overkroppen.

Politiet opplyste lørdag at skyteepisoden trolig skjedde i tilknytning til en sushirestaurant, og at den fant sted utendørs.

Tror ikke skytingen er tilfeldig

— Det er ingen som så langt er pågrepet, sier krimvaktleder Mona Nordby.

— Men vi jobber fortsatt med teknisk og taktisk etterforskning. Blant annet med videoovervåking og vitneavhør, sier krimvaktlederen.

Politiet opplyser at det ikke er noe som tyder på at det var snakk om en tilfeldig episode, og at politiets hypotese er at det er en relasjon mellom gjerningsperson og fornærmede.

Vil ha kontakt med vitner

— Vi vil gjerne komme i kontakt med publikum som har vært vitne eller vært i området, som kan ha opplysninger som kan hjelpe saken, sier Nordby.

Skytingen skjedde utendørs ved Tøyen torg. Først trodde politiet to personer kunne være skutt. Foreløpig har man kun kjennskap til ett offer for skytingen.

Mona Nordby sier at politiet er kjent med at det er en pågående konflikt i området, og at de undersøker om hendelsen kan ha noe med denne å gjøre.

Hva slags konflikt det er snakk om, ønsker politiet ikke kommentere.

Powered by Labrador CMS