Karina Sævik (25) blir å se i Vålerenga-drakten ut neste sesong.

Landslagsprofilen Karina (25) er klar for Vålerenga

I vinter ble Avaldsnes-spilleren Karina Sævik (25) snytt for en drømmeovergang til Brann. I dag ble hun klar som Vålerenga-spiller de neste to sesongene.

Publisert

Etter en oppløftende vårsesong for Vålerengas damelag, er det lørdag klart for gjenoppstart av serien etter to måneders sommerferie. Motstander er erkerival Lillestrøm, og på kunstgresset på Valle kan hjemmelaget muligens komme til å stille med en ny profil i kongeblått.

Tirsdag signerte nemlig kantspilleren og den tidligere PSG- og Wolfsburg-proffen Karina Sævik (25) kontrakt ut sesongen 2024 med laget fra Oslo øst.

— En av damefotballens største profiler

25-åringen, som startet sin karriere i Haugar og har landslagserfaring fra alle nivåer, har spilt første del av sesongen for John Arne Rises kriserammede Avaldsnes. Klubbyttet kommer etter at hun i vinter ikke fikk overgangen til fjorårets seriemester Brann, som hun drømte om.

Vålerengas sportsjef, Eli Landsem, er svært fornøyd med fisketuren til Vestlandet.

— Vi er stolte av å kunne signere en av Toppseriens største profiler. Karina er en klassespiller med internasjonal erfaring, som vi er trygge på kommer til å forsterke laget, både med sin tilstedeværelse og med målpoeng, sier hun til klubbens hjemmesider.

Powered by Labrador CMS