Vålerenga-gutten Michael Brandsegg-Nygård har stor suksess i svensk ishockey om dagen. — Drømmen er en dag å spille i NHL, innrømmer han.

Michael (17) fra Vålerenga ishockey får kontrakt med svenske Mora IK. – Det føles deilig

A-lagstroppen til Mora IK har signert avtalen med løpertalentet fra Vålerenga ishockey.

Publisert

Supertalentet Michael Brandsegg-Nygård (17) har så langt denne sesongen stått for 31 poeng på 28 kamper i J20, ti poeng på fire kamper i J18 og tre poeng på elleve kamper i HockeyAllsvenskan. Tidligere i sesongen spilte han også for det norske J20-landslaget i A-VM.

– Det føles deilig å få det gjort og slippe å tenke så mye på hvor man skal spille neste sesong. Jeg trives veldig godt her og ønsker å være med og bidra både offensivt og defensivt neste sesong, sier Michael selv om sin nye kontrakt.

Michael har gått gradene i Vålerenga-systemet og fikk i fjor med seg noen kamper på A-laget før han flyttet til Mora på ettersommeren i fjor.

– Utrolig talentfull hockeyspiller

Også Mora IK, i hockeyAllsvenskan, er storfornøyd, med kontrakten, som gjelder for sesongen 2023/2024, ifølge Mora IKs hjemmeside.

– Dette føles kjempebra! Michael er en utrolig talentfull hockeyspiller som jobber over hele banen. Han er fysisk, flink til å presse i boksen og har et godt skudd, sier sportslig leder Andreas Hägglund.

Powered by Labrador CMS