Skeids trenner Gard Holme måtte stå skolerett og forklare hvorfor laget nok en gang klappet sammen mot slutten av kampen.

Nok en gang sprakk Skeid på slutten av kampen

KFUM inviterte til steintøff knokkelfotball. Skeid tok ikke utfordringen, og rekken av baklengsmål i sluttminuttene så ut til å ingen ende ha. — Vi er skrekkelig dårlige de siste minuttene, sier Skeids trener Gard Holme.

KFUM har hatt et usedvanlig godt tak på Skeid de seneste årene. I år var det imidlertid ventet at det ikke skulle bli noen reprise av fjorårets storseier.

KFUM gikk tøft ut, og taklet så det luktet svidd. Dommer Stian Røvig Sletner la lista helt oppunder stadiontaket. Skeidspillerne derimot tok ikke invitasjonen til et tøft oppgjør. Litt spesielt blir det også når halvparten av KFUMs spillere har bakgrunn fra Skeid.

Stygg takling gav hodeskade

10 minutter etter kampstart oppstår en situasjon. Skeids keeper Simen Vidtun Nilsen er utenfor feltet og header en ball vekk. KFUMs Obilor Okeke forfølger den ballen, og hopper inn i keeperen med det til følge at begge får slag mot hodet.

Skeids keeper Simen Vidtun Nilsen ble helt forrige serierunde. Nå ble han meiet ned og fikk en hodeskade.

Like etter skårer KFUM sitt første mål, og Vidtun Nilsen må forlate banen, tydelig skaket etter kollisjonen med Obilor.

Etter kampen uttrykte keeperen forundring over at situasjonen ikke gav noen kort, verken rødt eller gult.

Skeids Ulrich Ness omringet av KFUM-spillere. Det virket som om KFUM stilte med 15 spillere på banen, minst

KFUM øker til 2-0 før pause, men Skeid har også hatt sine sjanser.

I andre omgang bølget kampen fram og tilbake. Et mål til Skeid, og vi ville fått en spennende avslutning på kampen. Skeids trener Gard Holme bestemmer seg for å ta et grep. Ut gikk Marcus Melchior, Bendik Rise, Hayder Altai og Ulrich Ness. Alle spillere som hadde jobbet godt fra sine posisjoner i backrekka og på midtbanen.

Inn kom Syver Aas, Tage Johansen, Maxwell Effiom og Fredrik Flo.

Vi var skikkelig dårlige

— Begge lag spiller en åpen fotball. Det er en javn kamp til 70 minutter. Da setter vi inn et mer offensivt mannskap, men vi blir for offensive. Vi får 3-0 i mot. Deretter gir laget opp, og vi er skrekkelig dårlige de siste minuttene, sier Skeids trener Gard Holme om avslutningen på 0-4 kampen.

— Selvfølgelig er KFUM et bra fotballag, og kanskje kom vi inn i kampen med for stor respekt i dag. Vi spilte javnt i over 60 minutter. Jeg følte ikke at vi lå noe tilbake for KFUM i banespillet, sa Ulrich Ness, som var en av fire spiller som ble byttet ut etter 72 minutter.

Skeids unge keeperdebutant Isak Midtun Solberg måtte plukke tre baller ut av nettet, men kunne ikke lastes for noen av målene.